Je libo řízek? Vyzkoušej jinej řízek, řízek ze zvěřiny

Co patří mezi jídla, která vaříte doma pravidelně? U nás je to jednoznačně řízek na kterém si rádi pochutnáme nejen u nedělního obědu.

Vepřovej nebo kuřecí je ale už trošku ohraná záležitost, nemyslíte? Vyzkoušejte řízek ze zvěřiny, opravdu nebude litovat. Každý druh masa s sebou přináší jiný chuťový požitek.

Pár tipů přímo z naší kuchyně:

  • pokud chcete, aby masíčko bylo ještě o něco křehčí, nebojte se ho předem naložit do mléka nebo zakysané smetany, masu to dodá neskutečnou jemnost
  • král mezi řízky ze zvěřiny je řízek ze srnčího s česnekem. Příprava velice jednoduchá, do oleje si dejte trošku čerstvého nebo granulovaného česneku, maso v tom projměte a poté pokračujte již klasickým trojobalem. Ta chuť je ….hm….. no nebude litovat, věřte nám.
  • asi nejlepším kouskem masa pro řízek je kýta.

Těšíme se na vaši návštěvu v našem obchůdku! Les & Louka

Objednej předem

Vyzvedni v naší výrobně na Mělníku

nebo nově

na Praze 6