Sleva 10 % na veškeré produkty zakoupené a vyzvednuté na naší podnikové prodejně na Mělníku.

Ochrana osobních údajů

1. Společnost HLET s.r.o., se sídlem Českolipská 2735, 276 01 Mělník, IČ: 042 36 203, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl V vložka 318943, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovává v případě vaší poptávky či objednávky ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dříve i dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • telefonní číslo,
  • adresa.

2. Tyto údaje jsou nutné za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz a vyřízení vaší objednávky. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Dále osobní údaje budou společností HLET s.r.o. zpracovávány za účelem zařazení do databáze pro zaslání obchodního sdělení.

3. Souhlas pro zpracování osobních údajů udělujete na dobu 6 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro ně mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:

  • společnost Plus Design & Marketing s.r.o., se sídlem Záhumenní 1161/3a, Kopřivnice 742 21, zapsané v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 41564 , IČ: 27776344  DIČ: CZ27776344,
  • poskytovatel nástroje Google formuláře, Dokumenty Google, Tabulky Google a Google mail,
  • Facebook Inc., Menlo Park, California, USA
  • poskytovatel softwaru a hostingu,
  • případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, marketingových služeb a aplikací, se kterými máme řádně uzavřené zpracovatelské smlouvy.

5. Souhlas lze vzít kdykoli zpět, a to například zasláním dopisu nebo e-mailu na info@lesalouka.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Cookies

Společnost HLET s.r.o. se sídlem Českolipská 2735, 276 01 Mělník, IČ 042 36 203, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl V, vložka 318943, jakožto provozovatel webové stránky lesalouka.cz a jako správce osobních údajů podle č. 26 Nařízení (dále jen „Správce“), užívá na této webové stránce soubory cookies.

Informace o typech zpracovávaných Cookies

Pro fungování našeho webu využíváme cookies. Dělíme je na nezbytně nutné, analytické/výkonnostní, funkční a marketingové. Nezbytně nutné cookies potřebujeme k tomu, aby naše stránky byly funkční a vy jste nás mohli kontaktovat, odeslat vyplněný formulář nebo např. odeslat objednávku. Pro využití těchto cookies nepotřebujeme váš souhlas a ani je nemůžete odmítnout. Všechny ostatní typy souborů cookies je nutné před nastavením v prohlížeči schválit. Svůj souhlas s používáním souborů cookies můžete na naší stránce kdykoli změnit – ZDE

Co jsou cookies

Soubory cookies jsou malé textové soubory, které obsahují malé množství informací. Webové stránky, které navštívíte, je pomocí prohlížeče ukládají do vašeho zařízení. Při příštích návštěvách stránky se následně soubory cookies posílají zpět na původní webovou stránku nebo jinou stránku, která cookies rozezná. Webové stránky používají soubory cookies, aby uživatelům umožňovaly efektivně se orientovat a používat konkrétní funkce webových stránek.

Funkce a účel cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky přijímá. Každý uživatel má možnost nastavit si na svém prohlížeči blokování cookies, nebo zaslání informací o odesílaných cookies. Bez cookies však některé služby nebo funkce nemusí fungovat správně.

Internetové stránky lesalouka.cz využívají cookies „první strany“, tedy cookies používané pouze našimi webovými stránkami a cookies „třetích stran“ (tj. cookies pocházející z internetových stránek třetích stran). Cookies první strany slouží pro ukládání uživatelských preferencí a údajů, potřebných pro správnou funkci internetových stránek během jejich užívání (např. obsah vašeho nákupního košíku). Cookies třetích stran slouží pro sledování uživatelských trendů a vzorců chování, cílení reklamy a to za pomoci třetích stran – poskytovatelů webových statistik. Cookies třetích stran použité pro sledování trendů a vzorců chování jsou využívány pouze internetovými stránkami lesalouka.cz a poskytovateli webových statistik, nejsou sdíleny s žádnou další třetí stranou.

Typy cookies

Na internetových stránkách lesalouka.cz používáme následující soubory cookies:

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutné soubory cookies umožňují základní funkce webových stránek, jako je např. přihlášení uživatele a správa účtu. Jedná se o cookies potřebné pro běžný provoz webových stránek. Webové stránky nelze bez nezbytně nutných souborů cookie správně používat.

Analytické/výkonnostní soubory cookies

Analytické a výkonové soubory cookies se používají ke sledování toho, jak návštěvníci webové stránky používají. Tyto soubory umožňují rozpoznat a vyhodnotit např. počet návštěvníků a zjistit, jak se návštěvníci pohybují na webových stránkách, když je používají. Tyto údaje pomáhají zlepšit způsob, kterým webové stránky fungují. Tyto soubory cookie nelze použít k přímé identifikaci určitého návštěvníka.

Funkční soubory cookies

Funkční soubory cookies používáme k zapamatování informací o návštěvnících webových stránek, jsou používány k rozpoznání vracejících se návštěvníků webových stránek, např. používaného jazyka, časového pásma, rozšíření obsahu apod. Diky těmto souborům lze využívat např. služeb automatického přihlášení apod.

Marketingové cookies

Tyto soubory informují, které stránky jste navštívili a odkazy, které jste sledovali. Užití těchto informací umožňuje, aby webové stránky a reklamy na nich zobrazené více odpovídaly zájmům návštěvníka. Tyto informace jsou sdíleny s třetími stranami, např. obsahovými partnery a bannerovými sítěmi, za totožným účelem. Tyto soubory mohou být použity k zobrazování relevantních reklam na jiných webových stránkách.

Jak dlouho budeme údaje zpracovávat

Nezbytně nutné cookies jsou uchovány pouze na dobu nezbytně nutnou pro fungování webu. Funkční cookies jsou uchovávány pouze po dobu jedné session. Souhlas s užitím analytických/výkonnostních a marketingových cookies udělujete na dobu uvedenou u jednotlivých druhů cookies. Můžete ho vzít kdykoliv zpět, stačí, když pozměníte nastavení svého webového prohlížeče, nebo se nám ozvete na info@lesalouka.cz.

V tabulce používaných cookies najdete i neklasifikované cookies, které jsou v procesu klasifikace s poskytovateli jednotlivých cookies. Jakmile je klasifikujeme, přeřadíme je do jedné ze skupin cookies popsaných výše.

Kdo může mít k údajům přístup

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • službou Google Analytics, provozovaná společností Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • službou Google Adwords, provozovaná společností Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • službou Sklik, provozovaná společností Seznam.cz, a.s., IČ: 261 68 685, se sídlem Praha 5 – Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 150 00
  • službou Mailerlite, provozovaná společností Mailerlite, Paupio st. 46, LT-11341 Vilnius, Lithuania

Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány v souladu s jejich podmínkami nakládání s osobními údaji:

  • službou Google Analytics:
  • https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs
  • https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
  • službou Google Adwords
  • https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956?hl=cs&ref_topic=1626336
  • službou Sklik
  • https://www.seznam.cz/reklama/cz/obsahovy-web/pravidla-reklamy/gdpr/

Dále k těmto údajům může mít přístup:

  • společnosti a osoby poskytující nám marketingové služby,
  • společnosti a osoby, které spravují naše webové stránky,
  • společnosti a osoby podílející se na dodání zboží, služeb, realizaci plateb na základě řádně uzavřené zpracovatelské smlouvy,
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společní správci nevyužívají.

Nesouhlas s užitím cookies

Uživatel má možnost odmítnout užití souborů Cookies několika způsoby:

Blokace cookies v nastavení prohlížeče

Používání souborů cookies můžete zakázat tak, že si upravíte nastavení svého webového prohlížeče. Tím zablokujete všechny typy cookies.

Vyjádření nesouhlasu s užitím cookies třetí stran

Pro zachování nezbytně nutných a funkčních souborů cookies je rovněž možnost zablokovat užití pouze souborů cookies třetích stran. Tento krok lze provést přímo u provozovatele cookies třetích stran:

Na tomto webu shromažďujeme tyto soubory cookies:

Název Doména Typ Expirace
tk_r3d .lesalouka.cz Analytické/výkonnostní (First-party) 3 dny
tk_Ir .lesalouka.cz Analytické/výkonnostní (First-party) 1 rok
_ga .lesalouka.cz Analytické/výkonnostní (First-party) 2 roky
_gid .lesalouka.cz Analytické/výkonnostní (First-party) 1 den
tk_or .lesalouka.cz Analytické/výkonnostní (First-party) 5 let
_gat_gtag_UA_25314096_6 .lesalouka.cz Marketingové (First-party) 1 minuta
_fbp .lesalouka.cz Marketingové (First-party) 3 měsíce
mailchimp_landing_site www.lesalouka.cz Neklasifikované (First-party) 28 dní

Toto znění bylo zpracováno ke dni 31. 12. 2021. Vezměte prosím na vědomí, že v budoucnu může dojít ke změnám.