Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Buřty na pivu

Čerstvá várka našich zvěřiňáčků v ledničce a počasí nepřeje? Nezoufejte, máme pro vás skvělej tip, jak si na nich pochutnat i tak. 😉

Občas se prostě stane, že ta předpověď na ten víkend úplně nevyjde a i když jsme si plánovali večerní posezení u ohýnku, musíme namísto toho sedět doma. Zvěřináčci sice na ohni chutnají naprosto skvěle, ale i na domácí variantu pro vás máme tip na skvělou, jednoduchou a velice chutnou úpravu. 😋

Pokud si myslíte, že naše rada bude rozpálená pánvička a nebo kontaktní gril, tak to doopravdy ne. Na oheň v tomhle směru nic nemá. Naše rada je, udělat si zvěřiňáčky na pivu.🍺

Co budete potřebovat?

  • zvěřiňáčci (naše špekáčky ze zvěřiny)
  • dobré černé pivo, aby to hezky zkaramelizovalo
  • cibule
  • rajčata
  • červená paprika
  • kečup
  • celý rajčatový protlak 
  • kdo má rád ostré, tak trošku chilli
  • čerstvý dobrý chléb nebo jiné pečivo dle chuti

Příprava ve zkratce:

Zvěřiňáčky nakrojíme napůl, zadní stranu ale nechte vcelku.

Nakrájíme cibuli na kolečka, papriku a rajčata. Vše pak na chvíli orestujeme na pánvi. Chuť zeleniny je pak výraznější. 😉

Zvěřiňáčky poté naplníme zeleninou, dáme do pekáče. Přidáme celý rajčatový protlak, zalijeme zhruba polovinou dobrého černého piva a přidáme i trošku kečupu.

Celé dáme do trouby a pečeme. Čekáme, až se nám pivo téměř odpaří, rajčatová omáčka se nám tím krásně zahustí a my můžeme podávat.

S čerstvým chlebem a dobrým pivem je to doopravdy lahoda.🤩

Přejeme dobrou chuť!