Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Zvěřinové sous-vide rolády

Rádi bychom Vám představili další novinku z našeho lesa kterou jsou zvěřinové sous–vide rolády. K tomu, abyste si doma pochutnali stačí tedy už jen velmi málo.

Jak s roládou pracovat?

  • roládu si od nás odnesete ve vakuovém balení
  • doma ji takto zabalenou prohřejte ve vodní lázni na 75°C
  • poté ji rozbalte z vakuového balení a přendejte ji do pekáče a to včetně šťávy, kterou při zahřátí pustila
  • Povrch posolte, lze posypat celým kmínem dle chuti
  • dejte péct na 200°C  a to na dobu 20-30 min
  • jakmile roláda má barevnou kůrčičku, lze z trouby vytáhnout a servírovat

Tip z naší kuchyně :

Pro hezčí kůrčičku doporučujeme odebrat zhruba 1/4 šťávy, kterou si roláda pustila ve vakuu, přidat lžíci medu a rozpustit v kastrůlku. Dle chuti lze přidat i čerstvě mletý barevný pepř. Povrch rolády osušíme a v průběhu pečení potíráme. Med nám lehce zkaramelizuje a rychle nám vytvoří krásnou kůrčičku. Máme tak jistotu, že roládu nevysušíme.

Jaké rolády jsme si pro vás připravili?

Jako první jsme si pro vás připravili rolády z daňka a to ve dvou variantách. Roláda se špenátem a zvěřinovým špekáčkem a roláda Orient. Tím ale zdaleka nekončíme a již brzy se můžete těšit na další. 🙂

Kde si tuhle dobrotu můžu objednat?

Pokud máme tuhle vymazlenou záležitost skladem, najdeš ji na našem Eshopu jako soud-vide roládu z daňka, jelena nebo muflona 🙂