Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Jelení kýta s fazolovým luskem a rýží

Vyzkoušejte tento jednoduchý ňami recept na jelení kýtu s fazolovými lusky od našeho šéfa Honzy 👨‍🍳👌 Jako správný chlap v kuchyni prosazuje především jednoduchost 🦸‍♂️

Na recept budete potřebovat:

  • jelení kýtu 🥩
  • rýži 🍚
  • cibuli 🧅
  • zelené fazolky
  • trochu kečupu 🍅
  • sůl a pepř 🧂

Přejeme dobrou chuť!😊

Jak postupovat?

Co si mám pořídit za maso?

Pro domácí čerstvé namleté maso doporučujeme jelení kýtu 🙂 Pokud nebude skladem chlazená, v mrazáku se určitě balíček najde. 😉 Doma necháte pomalu povolit a nepoznáte rozdíl. 😉 Mražené maso není méně kvalitní nebo horší – to jsou jen mýty a předsudky.