Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Rozšiřujeme nabídku o lakto-fermentované nápoje!

Přinášíme novinky v BIO kvalitě

Jistě jste už zaznamenali, že v našich obchůdcích jsou nově k dostání také skvělé bio nápoje od bacilli a yestea.
Že jste o nich ještě neslyšeli? Pojďme si je tedy představit.

Lakto-fermentované limonády představují ideální spojení osvěžujícího nápoje a zdraví prospěšných probiotik.
V bacilli toho docílili vlastně úplně jednoduše. Pečlivě se věnují zpracování ovoce a zeleniny té nejvyšší kvality, které následně nechají „zakysat“ podobnými breberkami, jaké běžně najdete například v jogurtech. Tento fermentační proces prohloubí chuť a obohatí limonádu o prospěšnou kyselinu mléčnou. Nedávají do nich žádný cukr, barviva ani aroma, doslazené jsou pouze jablečnou šťávou.

Fizzy Ginger limonáda obsahuje čerstvě vymačkanou šťávu z citronů a zázvoru. Má ten správný říz a osvěžující chuť s jemnými bublinkami.

Malinovou limonádu vyvíjeli s láskou a trpělivostí, aby její složení i chuť byly přesně takové, jak si správnou malinovku všichni představujeme – z pravých malin a bez aromat!

Bloody Orange je jako sluneční svit ze Sicílie. Vyráběná z bio červených sicilských pomerančů a doslazená jablečnou šťávou. Rubínová barva pomerančů je dána tamějším podnebím, které vytváří více antioxidantů prospěšných pro náš metabolismus.

Tradičním fermentovaným nápojem z čaje je Kombucha. Její kvašení řídí kolonie bakterií a kvasinek označována zkratkou SCOBY. Je nadupaný antioxidanty, probiotiky, kvasinkami a spoustou dalších cenných dobrot, jako jsou vitamíny, minerály a užitečné kyseliny, což z něj dělá výborný doplněk pro posílení imunity a podporu trávení. Většinou je slazen cukrem, ale v bacilli opět vsadili na jablečnou šťávu, čímž stvořili příjemnou sladkokyselou chuť.

 

Kombucha Jasmine snoubí bio zelený čaj s voňavými jasmínovými květy a vniká tak příjemný osvěžující drink.

Tradiční jihoamerický nápoj Yerba Maté, který má pozitivní vliv na naší energii a soustředění, byl spolu se zelenými lístky bio cesmíny paraguayské základem pro Kombuchu Maté.

Ledový čaj je velmi oblíbenou variantou tohoto tradičního nápoje ať už k doplnění dobrého jídla nebo zahnání žízně. V yestea věří, že prvotřídní suroviny, profesionální příprava, ochucení jablečnou šťávou a bylinky z české biofarmy jsou právě to, co dělá tenhle čaj tak jedinečným. Můžete mu tedy bez váhání říci ano!

 

yeastea jasmine, to je zelený jasmínový čaj, šťáva z bio citronů a jalečná šťáva.

V yestea lemon balm si vychutnáte vůni české bio meduňky a levandule, a jemnou chuť grepové a jablečné šťávy.

 

U nás je můžete vyzkoušet všechny. Tak se stavte na Mělníku nebo v Praze na Veleslavíně, těšíme se na vás!