Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.

NAŠE VÝROBKY NOVĚ NAKOUPÍTE I NA ROHLIK.CZ - Čabajky, vymazlení zvěřináčci nebo výborné klobásy na gril. Neváhej - NAKUPUJ!

Praho, loučíme se a 12.9.2025 náš obchůdek na Veleslavíně zavíráme, děkujeme za přízeň!

Tradiční zelňačka se zvěřinovou klobásou

Druhý název pro podzimní období je polévkové. Žádné jídlo v chladných večerech nezahřeje tak, jako talíř teplé polévky. Zelňačka je v české kuchyni již dlouholetou tradicí vypilovanou k dokonalosti. 

Co budeme potřebovat?

Jak postupovat?

Postupem pro přípravu jsme se nechali inspirovat paní Annou Balážovou, protože nás baví jednoduchost jejího receptu! 🙂 Základ úspěchu je v zelňačce opravdu kvalitní klobása. Doporučujeme si polévku ozvláštnit naší poctivou zvěřinovou klobáskou. Klobáska Rauch dodá polévce příjemnou uzenou chuť a klobáska Pikant jí zase dodá šmrncovní říz. Proto kombinací těchto 2 klobás dosáhnete v polévce perfektně vyladěné chuti 😉 Jak si polévku připravit se dozvíte v následujícím videu ⬇

Dobrou chuť 🙂

Co se Vám bude na recept hodit?

Wildwurst Pikant, klobása co má říz

Kombinace mufloního a kančího masa s chilli - pokud máte rádi pálivé, tuhle skvělou klobásu musíte ochutnat.

Wildwurst Rauch, skvěle zauzená klobása

Vychutnejte si tuhle skvěle zauzenou klobásu jenom tak, nebo ve vašich oblíbených jídlech.