Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Poctivej guláš

Co budeme potřebovat?

  • plecko, krk nebo kýta pokud preferujete libové maso
  • cibule
  • rajský protlak
  • sladká paprika mletá
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji. Základní pravidlo pro vymazlený guláš je mít tolik cibule, kolik máme masa. Možná se Vám to zdá moc…ale nebojte se, vyzkoušejte a nebudete litovat. Ta výsledná chuť je přímo geniální!
  2. Maso si nakrájíme na kostky.
  3. Do hrnce dáme sádlo nebo olej, cibuli dáme sklovatět. Jakmile se nám začne zbarvovat dozlatova přidáme na ní kostky masa a orestujeme.
  4. Když je maso lehce zatažené přidáme sladkou papriku, sůl a pepř, podlijeme vodou a necháme na mírném ohni dusit.
  5. Velké množství cibule nám zajistí to, že nám guláš krásně zhoustne. 🙂 Když se maso bude rozpadat, gulášek je hotový!

Dobrou chuť 🙂

Co se Vám bude na recept hodit?

Chlazená zvěřina je dostupná každý týden dle aktuální nabídky. Zastavte se do našeho obchůdku na Mělníku či v Praze nebo nás kontaktujte na info@lesalouka.cz / +420 722 102 101 pro více informací. Maso vám rádi naporcujeme dle požadavků.

Kančí maso na guláš

Nakrájené maso na kostky od našeho řezníka. Doma jste tak bez práce 🙂

Kančí krk

Maso je lehce prorostlé a dodá pokrmu skvělou chuť.

Dančí maso na guláš

Dančí guláš je opravdická lahůdka! Maso je již nakrájené, rovnou vaříte.

Jelení maso na guláš

Jelen si nese trošku více aroma, ale guláš je z něj TOP.