Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

Zálesácké srnčí špalky 🪵

Co budeme potřebovat?

  • Srnčí plecko
  • Cibuli
  • Česnek
  • Divoké koření
  • Olej
  • Rozmarýn
  • Vývar nebo červené víno na podlití
  • Sušené houby (dle preference)
  • Těstoviny nebo knedlík

Postup:

Srnčí plecko pokrájíme na větší kousky. Z oleje a divokého koření (koření na zeleninu, koření na steaky/medvědí česnek) necháme nějaký čas marinovat (ideálně přes noc). Na pánev si dáme na jemno nakrájenou cibuli a česnek. Lehce osmahneme a přidáme srnčí plecko, které necháme zatáhnout. Pokud máme, přidáme rozmarín. Vše podlejeme vodou nebo vývarem, přidáme na hrubo pokrájenou cibuli a necháme vařit zhruba 20 minut. Pro zpestření přidáme sušené houby. Celou směs finálně zahustíme a podáváme s těstovinou, nebo knedlíkem.

Dobrou chuť 🙂

Co se Vám bude na recept hodit?

Chlazená zvěřina je dostupná každý týden dle aktuální nabídky. Zastavte se do našeho obchůdku na Mělníku či v Praze nebo nás kontaktujte na info@lesalouka.cz / +420 722 102 101 pro více informací. Maso vám rádi naporcujeme dle požadavků. Pokud na eshopu nebude k nalezení chlazený kus masa, určitě se najde v mražené podobě 😉

Jelení kýta

Jelení kýta patří mezi nejaromatičtější kusy zvěřiny. Nebudete litovat při jakékoliv přípravě.

Srnčí plec

Skvělý kus srnčího masa. Plecko je jemný a chuťové velice příjemný.

Dančí plec

Daněk je ideální pro začátečniky se zvěřinou. Jemný chuťově i strukturově.

Červené víno Golden Thread

Jihoafrické víno, které oslní nejen vůní, barvou ale i hlavně chutí.