Sleva 10 % na naše výrobky Les&Louka zakoupené a vyzvednuté na podnikové prodejně na Mělníku.
-
NOVĚ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY - PONDĚLKY MÁME ZAVŘENO NA OBOU PRODEJNÁCH

NENÍ HOVĚZÍ JAKO HOVĚZÍ

Kvalita života zvířete má zásadní vliv na konečný produkt. Spokojený život 💚☘️ = spokojené zvíře 💚🐄 = kvalitní nestresovaná potravina 💚🥩 V následujících pár řádcích bychom vám rádi řekli, že není hovězí jako hovězí a možná ve vás vzbudili otázku, jestli doopravdy víte co si kupujete a co jíte?

 

Náš příběh

Jsme malá rodinná firma, která se věnuje ekologickému chovu skotu v oblasti CHKO České středohoří. Kvalitu života našich zvířat vnímáme jako zásadní a základní faktor našeho chovatelského snažení. V SOULADU S PŘÍRODOU  je jedním z našich hlavních hesel. Myslíme si, že každé zvíře, i když je chováno za účelem toho, že se jednou stane zdrojem potravy pro další, má nárok na kvalitní a spokojený život.

 

V čem je naše maso jiné?

Naše zvířata žijou na louce, nikde je nezavíráme, necpeme do nich nic, co by nebylo jejich přirozenou potravou a výsledná struktura masa je pak doopravdy rozdílná.

Kupujete si tak maso ze zvířete, které žilo přirozený život, jedlo to, na co bylo v přírodě zvyklé a především pak nebylo ve stresu z toho, že je někde zavřené a nemůže se volně hýbat.

Ten rozdíl, že maso může chutnat a vypadat jinak, než na co jste zvyklí v obchodech, pochopíte až když to sami ochutnáte.

T-bone steak
z naší louky rovnou k vám

Kvalitním a nestresovaným masem může být jen to maso, které pochází ze zvířat žijící spokojený život. Za nás je život zvířete na louce tím možným nejlepším způsobem jak zajistit, aby se zvíře cítilo dobře a my pak tuhle kvalitu byli schopni přenést i do konečného výrobku. O tom, jak se k masu chováme, jak s ním pracujeme, abychom zachovali co nejvyšší kvalitu po celou dobu, se dočtete více v našem článku Boříme mýty, aneb čerstvé neznamená kvalitní. Mražení není špatná věc, neznamená to znehodnocení potraviny – BA NAOPAK, když mrazíte šokově, potravina si ponechá ty nejlepší vlastnosti.

Žebro s kostí na vývar (mražené) 1Kg

Připravte si domácí hovězí vývar, který vás zahřeje v chladných zimních dnech.

Taška plná hovězího - velká (chlazené)

Udělejte si doma zásobu hovězího masa v bio kvalitě, kdy víte, co jíte!

Rump steak - hovězí květová špička (mražené) 1kg

Libové maso s typickým tukovým okrajem. Vhodné na steaky i do omáček.