Poznávejte s námi chutě našeho Lesa a Louky...
Skvělá mussaka s daňkem
Zvěřina je chutnou a zdravou alternativou červeného masa a proto z ní můžete uvařit úplně cokoli. My jsme si připravili tuhle tradiční řeckou pochoutku s
Bavorský Eintopf se zvěřinovým cigárkem
Jednoduchá ale vynikající rychlovka z jednoho hrnce Co budeme potřebovat? Würstchen Stange, zvěřinové cigárko – lze zvolit i chilli variantu hnědou čočku (asi 300g) zeleninový
Pečínka z muflona na česneku a rozmarýnu
Miluješ skopové? Pak je pro Tebe muflon ta správná volba! 😉 Pojďme si ve zkratce říct, jak vykouzlíme na talíři opravdovou pochoutku. Co budeme potřebovat?
Zvěřinové sous-vide rolády
Rádi bychom Vám představili další novinku z našeho lesa kterou jsou zvěřinové sous–vide rolády. K tomu, abyste si doma pochutnali stačí tedy už jen velmi
Ochutnej vyladěnou sekanou ze zvěřiny
Připrav si domácí sekanou ze zvěřiny a ochutnej něco nového. Pokud chceš být bez práce, kup si naši už vyladěnou sekanou tak jak jí děláme
Připrav si trochu jinej tatarák
Základem vymazlenýho tataráku je kvalitní maso. Z lesa za nás jednoznačně DANĚK (panenka, hřbet ale i z kýty, která je libová je skvělej)! Z louky doporučujeme sáhnout
Sleva 10% pro nákupy a vyzvednutí zásilek na naší podnikové prodejně na Mělníku
Naším mottem je dostat kvalitní české výrobky k českému zákazníkovi. Jsme malá rodinná firma, co si tohle vzala za své. Naším cílem není vyrůst v
Buřty na pivu
Čerstvá várka našich zvěřiňáčků v ledničce a počasí nepřeje? Nezoufejte, máme pro vás skvělej tip, jak si na nich pochutnat i tak. 😉 Občas se
Masopust a zvěřinová zabijačka
Masopust je období hodování, ke kterému odjakživa patřila i pořádná zabijačka. My jsme si pro vás nachystali zabijačku v trošku jiném kabátě a to sice
Boříme mýty, aneb čerstvé neznamená kvalitní
Na internetu si můžeme v mnoha článcích dočíst, proč je mražené maso horší než to chlazené. Ale je tomu opravdu tak?
Je libo řízek? Vyzkoušej jinej řízek, řízek ze zvěřiny
Co patří mezi jídla, která vaříte doma pravidelně? U nás je to jednoznačně řízek na kterém si rádi pochutnáme nejen u nedělního obědu. Vepřovej nebo